d969f9b6-5d8c-4812-a980-00ac481e925d

SOHO KAFFE inngår samarbeid med Thor!

«- Vi elsker å være der folk møtes, og ønsker å bidra til en bedre opplevelse når mennesker samles på de ulike sosiale arenaene.»

Hotell, Restaurant og Catereing markedet er så til de grader eksempler på denne type arenaer. Vi øker derfor vår satsing mot dette marked og tar med oss en person med lang erfaring.

Kort beskrives han som en mann med mange kvaliteter.

  • Lang erfaring i markedet.
  • Topp nivå på engesjement og serviceinnstilling.
  • Har operert i markedet i mange år innen ulike fag som restauranteier og nå senest leverandør til bransjen og markedet (les mer her; https://www.nowa.no/)

Utover dette så er han en usedvalig hyggelig fyr som byr på seg selv. Vi er sikre på at dette styrker oss i SOHO KAFFE på mer enn et område:

Kunnskap og erfaring er en del av det. Men og som type og som en del av SOHO KAFFE Familien.

Thor går også inn på eiersiden og tar plass i styret som kjører i full fart mot det store målet: 

Kaffe er mer enn bare en kopp med brygg – det er en reiseopplevelse som skal vokse på deg. Kom innom oss, og nå Thor, for å utforske verden av kaffe og opplev alt det den har å by på.

Han vet hvordan det fungerer, hva som kreves og forventes og tar med seg et stort kontaktnett.

Thor skal, i tillegg til å fortsatt drive med sitt vanlig levebrød også bidra i B2B markedet der han skal hjelpe våre kunder med alt fra «kaffeopplevelser i kopp» til sosiale soner (https://sohokaffe.no/)  på den arenaen du ønsker å befinne deg. Produktene til SOHO KAFFE er et perfekt supplement til hans marked og kunder.

Vårt team består av personer med bakgrunn innen teknikk, salg og marked. Noe som gir oss god kompetanse til å bistå kundene våre på en profesjonell måte. 

Thor sier ofte:

Kaffe? 

  • Det er liksom oppstarten, driften, oppturen, pausen og gleden – som alltd smaker best i lag med andre i hyggelige omgivelser. Jo bedre kvalitet jo bedre resultat.