Litt om oss

SoHo Kaffe

Vår historie

Hos Soho Kaffe ønsker vi å gi deg den ultimate kaffekoppen. Vi tilbyr ulike kaffeløsninger til ethvert behov, slik at du kan nyte den gode samtalen og stunden med venner og kolleger.

Vi holder til i sentrum av Haugesund, og er også tilgjengelig i kontorfellesskapet Kaigata 1. Vi elsker å være der folk møtes, og ønsker å bidra til en bedre opplevelse når mennesker samles på de ulike sosiale arenaene. Kaffe er mer enn bare en kopp med brygg – det er en reiseopplevelse som skal vokse på deg. Kom innom oss for å utforske verden av kaffe og opplev alt det den har å by på.

Teamet

Vårt team består av personer med bakgrunn innen teknikk, salg og marked,
noe som gir oss god kompetanse til å bistå kundene våre på en profesjonell måte.

Adrian

Adrian Strand

Daglig leder / salg

Adrian Strand er vår dyktige daglige leder. Han har en solid bakgrunn innen salg, spesielt innen idrett og fotball, og har jobbet med klubber og foreninger over hele landet. Adrian har også hatt en stor rolle i FLOWIT, hvor han jobet med sponsorsamarbeid for FK Haugesund. Hans erfaring gjør ham godt forberedt på nye utfordringer.

I tillegg til å være en dyktig leder, er Adrian også kjent for å skape relasjoner og bygge tillit og vennskap med alle rundt seg. Han elsker å nyte en god kopp kaffe i selskap med andre.

Tara Jeanett Huseby Smedsvig

Fag og markedsleder / salg

Tara Jeanett fører oss fremover med sin kunnskap og erfaring innen markedsføring, salg og design. Hun har en bachelorgrad i markedsføringsledelse, samt en spesialisering i salgsledelse og personlig salg, og har også jobbet i serveringsbransjen og med salg av møbler og interiør. Tara har en talentfull kunstnerisk side som bidrar til å skape unike og sosiale soner for kaffeopplevelser.

Bli med på vår reise videre sammen med Tara og resten av teamet vårt!

Thor Brandt

HORECA ansvarlig / Salg

Thor Brandt er vårt nye tilskudd. Han har en solid bakgrunn innen salg, service og business generelt. Spesielt innen HORECA (Hotell, Restaurant, Cafe`/Catering) og har i mange år vært aktiv over hele landet. 

Han vet hvordan det fungerer, hva som kreves og forventes og tar med seg et stort kontaktnett.

Thor skal bidra inn mot vårt nye satsingsområde HORECA men og inn mot B2B.


Thor sier ofte:

Kaffe?

– det er liksom oppstarten, oppturen, pausen og gleden i en og samme kopp! Som alltid smaker best i lag med andre og i hyggelige omgivelser. Jo bedre kvalitet jo bedre resultat og utbytte.

Eiere

Utover Adrian og Thor finner vi også James Persson og Jonn Hafredal på eiersiden. Jonn Hafredal, med sin tekniske bakgrunn og grundig som få, gjør han til tryggheten i vårt konsept. Trygt for oss og bra for kunden. James Persson står for «fra ide til konsept» med erfaring fra salg, marked, oppstart, finans og økonomi. Vi som et team skal gjøre vårt beste for å at du skal få nyte, bruke og by på den beste opplevelsen som kan tilbys i vårt marked.