Bedre kaffe, raskere​

SoHo Kaffe

DORADO ESPRESSO SERIEN

Maskinen fåes I forskjellige størrelser

Server gjestene dine en friskbrygget espresso, cappuccino eller latte macchiato med et trykk på en knapp med denne allsidige maskinen. Utstyrt med en Smart Touchskjerm med plass for et stort antall varierte valg av de ulike sorten du ønsker å ha på skjermen.

Meld interesse

SAGITTA

Hotell, Restaurant, Cafe`, Kantina, Barer og Storvolum!

Med vår nye stolthet SAGITTA setter vi fart også mot storkunder, høyvolumsmarkedet og proffmarkedet. Inget er overlatt til tilfeldighetene. Alt fra smak og kvalitet til påfyll, rengjøring og vedlikehold er ivaretatt. 

Innovativ, lekker og brukervennlig!

Meld interesse

MUNDO LINE

Samme smak, samme kvalitet uten fordyrende design!

Er du kvalitet og prisbevist? Da er dette maskinen for deg. Kvalitetskaffe og et strålende utvalg med enkle trykk knapper og ikke fordyrende touch display. 

Meld interesse

FRESH BREW

Paperless

Lager smakfull Kaffe og Te sømløst

Tilbyr deg en mengde med varierte type kaffe kombinert med enkelt rengjøring og vedlikehold.

Meld interesse

DORADO INSTANT SERIEN

Kommer med vanntilkobling og vanntank

Instant Kaffe.

Etter år med utvikling av kaffepulver og frys tørket kaffe er INSTANT KAFFE mer populært enn noensinne. En perfekt måte å lage seg den gode, varme og smakfulle koppen på. I tillegg til dette så er det inget svinn eller avfall. Men fortsatt med samme muligheter til Cappuccino, varm Sjokolade osv – ALT PÅ 8 SEKUNDER!

Meld interesse

MilkBase

Kobles til Dorado Espresso 7 & 10

Opplev en helt ny verden av kaffe med MilkBase. Kombiner ETNA MilkBase med vår Dorado Espresso maskiner, for en enestående Barista opplevelse med fersk melk. Enkelhet, hastighet og gjennomført kvalitet i en maskin. 

Meld interesse

Vann maskiner

Nytt samarbeid og nye muligheter for våre kunder - Borg & Overstrøm Vannmaskiner

Fokus på arbeidsmiljøet!

Velg vann som tørstedrikk.

Vann dekker væskebehovet, og er den aller beste drikken når du er tørst. Dette gjelder både vann fra flaske og springen. Unngå drikker med mye sukker i hverdagen og unne deg heller noe ekstra i helgene.

Søte drikker som saft, brus, iste, energidrikker inneholder mye sukker og lite næring. Som regel er de og sure (inneholder syre) og gir deg skader på tannemaljen i tillegg til en kortvarig boost.

Langvarig, sunn og helsemessig riktig boost finner du i vann!

Mange av våre kunder velger derfor friskt, filtrert og nyttig vann levert “gjennom” våre nye vannmaskiner.

Borg & Overtsrøm sin modell E4 er en av våre mange modeller. Kan leveres som benkplassert modell men og på et flott designet bord/cabinett.

Enkel montering og klar til bruk på 1-2-3 😉

 

 

Meld interesse